KEITÄ ME OLEMME

MARKO JOKIO

Marko on rohkea, yrittäjähenkinen ja haasteita pelkäämätön, Myönteisen muutoksen perustaja. Marko vastaa yrityksen toiminnasta. Marko on koulutukseltaan tradenomi (AMK), sosionomi (AMK) sekä ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Marko on työskennellyt sosiaalitoimessa lastensuojelussa, päihdehuollossa ja lapsiperhesosiaalityössä yli 10 vuotta. Päivätyössään Marko toimii sosiaaliohjaajana lapsiperhesosiaalityössä. 

Marko on helposti lähestyttävä ja empaattinen ammattilainen, joka työskentelee arvostavalla, kepeällä sekä rauhallisella ja jämäkällä työotteella. 

Vapaa-ajalla Marko tykkää ulkoilla luonnossa, käydä kuntosalilla ja musiikkikeikoilla.

SÄDE LEMINEN

Säde on mielenterveys ja -päihdetyöhön opintonsa suunnannut lähihoitaja. Lisäksi hän on kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi sekä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Päivätyössään lastensuojelun avohuollossa hän on tukenut laaja-alaisesti erilaisten perheiden arkea. Kokemusta on kertynyt lisäksi kehitysvammatyöstä. 

Säde on lempeä, välittävä ja sydämellinen ammattilainen, joka tekee työtään luovasti ja pitkäjänteisesti hyödyntäen erilaisia mielenhallinnan keinoja. 

Vapaa-ajallaan Säde viihtyy luonnossa ulkoillen ja ylläpitää hyvinvointiaan joogaamalla ja kuntoilemalla.

Luo kotisivut ilmaiseksi!